AFCS Carpați Berivoi, campionii ligii a V-a din zona Făgăraș, promovează în liga a IV-a

AS Săgeata Drăguș a fost învinsă, acasă, cu scorul de 2-3 (2-1) de către AFCS Carpați Berivoi, care devine campioană și promovează în liga a IV-a, de după ce în toamnă a cucerit și Cupa României liga a V-a, zona Făgăraș.

AFCS Carpați Berivoi, proiect început în toamna anului trecut de către doi dintre jucătorii de bază ai echipei, Alexandru Neagoe și Dorel Bica împreună cu Dănuț Brătescu, care l-au cooptat și pe Ciprian Lie ca antrenor și jucător, s-a dovedit a fi unul reușit. Echipa nou formată, care beneficiază de o suprafață de joc impecabilă în meciurile de acasă, s-a comportat bine pe tot parcursul campionatului.

,,Sunt mândru de acești băieți minunați, este o performanță frumoasă mai ales pentru că jucătorii noștri sunt majoritatea tineri de perspectivă, care cunosc «ABC-ul fotbalului», și care au respectat ceea ce s-a cerut, iar prin muncă, implicare și seriozitate, au reușit să se ridice la nivelul necesar, să aibă continuitate și să se impună în cele din urmă!

BPM - excavatorist
Victoria Federal IFN
Florian Shaorma
Demgy
Monumente funerare

Este meritul tuturor în egală măsură, inclusiv al celor care au fost cu noi doar pentru o anumită perioadă de timp și, din diferite motive au plecat, sau a celor care au jucat mai puțin, toți au contribuit la această performanță creând concurență, și pe această cale vreau să le mulțumesc și să le urez succes în continuare!”, a declarat antrenorul echipei Carpați Berivoi, Ciprian Lie.


Apreciază
Distribuie