Al doilea weekend cu spectacol culinar la Hotelul de Gheaţă

După debutul din 28 februarie, la singurul Hotel de Gheaţă din Europa de sud est, în căldarea glaciară a lacului Bâlea, se va desfăşura sâmbătă, 14 martie, cel de-al doilea spectacol culinar cu maes¬trul bucătar elveţian Jakob Hausmann.

Cheful de la Restaurantul ,,Mica Elveţie” din capitală va lăsa pentru o zi cunoscutul restaurant pentru a urca la Bâlea. Aici, începând cu ora 19, în prezenţa unor delegaţi ai Autorităţii Naţionale pentru Turism, a diverse personalităţi din showbiz, dar şi a altor invitaţi speciali, elveţianul va prepara mâncăruri sofisticate din bucătăria internaţională, cum ar fi supă de orz în stil elveţian, somon aromatizat cu fructe citrice şi desertul Panna Cotta cu fructe de pădure flambate.

Cei interesaţi de un asemenea meniu trebuie să aibă ceva dare de mână, pentru că el costă 198 lei/persoană.

În 28 februarie, spectacolulul culinar al lui Hausmann a fost deschis de fostul mare portar al echipei de fotbal Steaua Bucureşti, Helmuth Duckadam.

Agromar
Demgy
Florian Shaorma
Brutaria Dragus

Ultimul eveniment din această serie, al treilea, se va desfăşura sâmbătă, 4 aprilie.

(Cristina Cornilă)


Apreciază
Distribuie