Analia Selis sărbătorește, la Făgăraș, 20 de ani de carieră

Analia Selis va sărbători 20 de ani de carieră artistică și 10 ani de tango, alături de publicul din Făgăraș, în cadrul turneului național „TANGO AUTÉNTICO”.

Artista va fi prezentă la Făgăraș pe data de 25 mai, de la ora 16:00, la scena amplasată în zona pietonală a Cetății Făgăraș (fosta terasă Litoral).

Recitalul, în formulă de trio, propune publicului un repertoriu ce combină tangouri celebre argentiniene – precum „El choclo”, „Nostalgias” sau „Milonga de mis amores” – alături de piese de tango interbelic românesc, ca „Nunuțo”, „Ce faci astă seară tu?”, „Habar n-ai tu”. Alături de Analia Selis vor urca pe scenă doi invitați din Argentina, extrem de apreciați în lumea tangoului: JULIÁN CAEIRO (pian și aranjamente muzicale) și DAMIÁN FORETIC (bandoneón).

Sezar Forest - soferi profesionisti
Victoria Federal IFN
Mobila SH
Demgy
JTTI
Monumente funerare
Florian Shaorma

Într-un frumos parcurs artistic construit între țara sa natală, Argentina, și țara de adopție, România, turneul marchează 20 de ani de carieră artistică în România și 10 ani de când Analia Selis și-a dedicat întreaga activitate tangoului, dăruind publicului o serie de proiecte concepute în jurul celui mai pasional gen muzical.

În 2022, Comitetul Interministerial Argentinian i-a acordat distincția de „Country Brand Ambassador”, ca rezultat al contribuției sale la construirea identității naționale argentiniene în străinătate. Turneele naționale „Vă place tango?”, „Tango Simfonic”, „ArgEnTango”, „Symphonic Piazzolla”, „Interbelic Simfonic” – sunt toate o mărturie a pasiunii și dăruirii Analiei Selis pentru muzica de tango. Succesul proiectelor sale s-a tradus și prin numeroase invitații – primite din țară sau din străinătate – de a cânta alături de ansambluri importante sau de a participa la festivaluri internaționale.


Apreciază
Distribuie