ANUNȚ DE MEDIU | Purolite organizează dezbatere publică pentru construirea unei stații de epurare ape uzate

PUROLITE  S.R.L., din Oraș Victoria, Aleea Uzinei nr. 11, Jud. Brașov, în calitate de titular, anunță publicul interesat asupra organizării dezbaterii publice pentru planul: PUZ- CONSTRUIRII UNEI STAȚII DE EPURARE APE UZATE INDUSTRIALE REZULTATE DE LA FABRICA PUROLITE CU EVACUARE IN RÂUL OLT, propus a fi realizat în jud. Brașov, Oraș Victoria.

Dezbaterea publică va avea loc la  sediul Primăriei Orașului Victoria din Jud. Brașov, orașul Victoria str. Stadionului nr. 14, în data de 11.01.2021 , ora 16.00 cu participarea autorităților interesate de plan.

Raportul de mediu poate fi consultat la sediul APM Brașov, localitatea Brașov, str. Politehnicii nr. 3, de luni pana joi între orele 8-16.30 și vineri între orele 8-14.

Din Bucatele Cetatii - angajari
No Comment
Monumente funerare

Observațiile publicului se primesc în scris, cu datele de identificare ale reclamantului, zilnic între orele 8-16, la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Brașov, str.  Str. Politehnicii nr. 3 și pe adresa de email: office@apmbv.anpm.ro în termen de 45 de zile calendaristice, respectiv pâna la data de 10.01.2021


Apreciază
Distribuie