Anunțuri


Informații de contact
Contact: Morar Daniela
0745071452
Şercaia
Mai multe detalii
Aceasta informare este efectuata de: MORAR Z. DANIELA INTREPRINDERE INDIVIDUAL, cu sediul profesional in Sat Mandra, Comuna Mandra, Nr. 390, Judetul Brasov, avand numarul de contact 0745071452, ce intentioneaza sa solicite de la S.G.A. Brasov, aviz de gospodarire a apelor pentru investitia Intrare in legalitate filtru sanitary veterinar, amenajare hala crestere pasari in grajd existent, construire anexa agricola, platforma dejectii ce se va realiza in Sat Sercaia, Comuna Sercaia, Judet Brasov.
Aceasta investitie este noua.

Ca rezultat al realizarii investitiei vor rezulta permanent urmatoarele ape uzate: Ape uzate menajere, ape de spalare si ape din platforma de dejectii ce se vor evacua in Sistemul public de canalizare (apele uzate menajere) si in bazinele vitanjabile (apele de spalare si apele din platforma de dejectii) dupa ce au fost epurate prin metoda-.

Aceasta solicitare de aviz este conforma cu prevederile Legii apelor nr. 107/2996, cu modificarile si completarile ulterioare.

Persoanele care doresc sa obtina informatii suplimentare cu privire la solicitarile avizului de gospodarire a apelor pot contacta solicitantul de aviz la adresa mentionata.

Persoanele care doresc sa transmita observatii, sugestii si recomandari se pot adresa solicitantului sau la adresa: Morar Daniela, 0745071452 dupa data de 18.06.2024.
Acest anunț a fost văzut de 64 ori.