Aproape 2.000 de doze de vaccin anti-COVID, la centrele de vaccinare din județul Brașov

Campania de vaccinare împotriva COVID-19 continuă în județul Brașov. Potrivit Direcției de Sănătate Publică Brașov, în cursul nopții de duminică spre luni (03-04 ianuarie), 1.950 de doze de vaccin au pornit către centrele de vaccinare din județ.

Personalul medical și auxiliar din spitale este deja programat pentru vaccinare, iar restul personalului medical și angajații din domeniul asistenței sociale sunt arondați unor centre medicale dedicate.

În Făgăraș, Centrul de vaccinare se află în cadrul Spitalului Municipal și deservește atât personalul din cadrul instituției cât și Ambulatoriile de specialitate, personalul Direcției de Asistență Socială și al DSP. Tot aici se pot vaccina medicii de familie (din zona Făgăraș, Recea, Șinca Veche, Părău, Șercaia, Beclean, Cincu, Șoarș și Hârseni), personalul din cadrul cabinetelor stomatologice (din zona Făgăraș, Hoghiz, Racoș, Rupea, Sâmbăta de Sus, Șercaia, Șona și Victoria), precum și angajații farmaciilor din zona Făgăraș.

Un alt Centru de vaccinare este deschis în Victoria, pe str. Băii nr. 2, la SC SAM – Servicii avansate medicale SRL- Victoria. Acesta deservește personalul SC SAM, medicii de familie și personalul din farmaciile din Victoria, Ucea, Voila, Viștea, Drăguș, Sâmbăta de Sus și Lisa, precum și personalul de îngrijire din centrele de bătrâni

Saga Victoria - bucatar
Monumente funerare
TMF Copy Center

În Rupea, Centrul de vaccinare este deschis în cadrul Spitalului Orășenesc iar aici sunt arondați angajații instituției medicale, din ambulatoriile de specialitate, precum și medicii de familie și farmaciștii din Rupea, Comana, Ticușu, Ungra, Jibert, Bunești, Cața, Homorod, Racoș și Hoghiz.

Lista centrelor de vaccinare pentru personalul medical și angajații din domeniul asistenței sociale din județul Brașov este disponibilă aici.

DSP Brașov roagă personalul inclus în etapa I-a a campaniei de vaccinare împotriva COVID-19 să aibă în vedere arondarea propusă la centrele de vaccinare și, înainte de programare, să contacteze centrul de vaccinare respectiv, pentru a se putea asigura o coordonare corespunzătoare a comenzilor de doze de vaccin pe fiecare centru.


Apreciază
Distribuie