Aproape 300.000 de teste de salivă, împărțite în școlile din județul Brașov

Inspectoratul Școlar Județean (IȘJ) Brașov a recepționat duminică, 23 ianuarie 2022, 295.800 de teste de salivă destinate testării elevilor și personalului din unitățile școlare brașovene.

Testele au ajuns marți, 25 ianuarie, în toate unitățile școlare din județ, a anunțat IȘJ Brașov. Prima testare a elevilor are loc joi, 27 ianuarie.

Stocul existent la acest moment este suficient pentru o testare în această săptămână și două în săptămâna ce urmează, pentru toți elevii și angajații din unitățile școlare brașovene, inclusiv pentru cei din cluburile elevilor și cluburile sportive școlare”, se arată în comunicatul instituției.

Demgy - tehnician calitate/ metrolog, economist, manager calitate
Monumente funerare
Stihl
Spalatoria GPC

Modalitatea de testare și de raportare a rezultatelor pentru elevi și preșcolari, în cazul celor depistați pozitivi, rămâne aceeași ca cea din luna decembrie a anului trecut. Administrarea testelor se poate face atât acasă, cât și la unitatea școlară,  a declarat Valentin Bucur, purtătorul de cuvânt al IȘJ Brașov.

În acest moment, la nivelul județului Brașov sunt declarați infectați cu virusul SARS-CoV-2 795 de preșcolari și elevi și 174 din rândul personalului angajat.


Apreciază
Distribuie