Aproape 7 milioane lei pentru modernizarea Școlii nr. 7 din Făgăraș. Lucrările încep în primăvară

Contractul pentru modernizarea și extinderea Școlii Gimnaziale nr. 7, cu fonduri europene, a fost semnat marți, 3 noiembrie. Acesta prevede atât lucrări de consolidare a actualei clădiri, cât și construirea unei săli de sport.

Lucrările vor începe după realizarea și recepționarea proiectului tehnic.

Sper ca șantierul să fie deschis în primăvara anului viitor, iar primul obiectiv să fie sala de sport. Astfel, pe durata verii, vom avea timpul necesar pentru amenajarea unui spațiu adecvat, unde să fie mutați elevii și cadrele didactice pentru desfășurarea cursurilor din anul școlar 2021-2022”, a explicat primarul Gheorghe Sucaciu într-o postare pe Facebook.

După ce va fi eliberată clădirea, vor începe lucrările de consolidare a structurii de rezistenţă a celor două corpuri. Totodată, se va mai construi un nivel. Cel de-al treilea etaj al clădirii va găzdui cinci laboratoare (de fizică, chimie, limbi străine, informatică și științe naturale) dotate și utilate, promit autoritățile. De asemenea, va fi montat un lift pentru facilitarea accesului persoanelor cu dizabilități.

Qi Meridian
Florian Shaorma
Demgy
RIM Fam
Amanet King Onix
Monumente funerare
Spalatoria GPC

Valoarea contractului este de aproape 7 milioane lei iar durata pentru proiectare și execuție este de 15 luni.

Garanția lucrărilor se întinde pe o perioadă de 36 de luni.


Apreciază
Distribuie