Armata în licee!

Armata va fi prezentă în şcoli! Se va întâmpla marţi, 22 octombrie, când două licee din Făgăraş vor fi vizitate de militarii Centrului de Infanterie Constantin Brâncoveanu din oraş, de cei de la poligonul Cincu şi de reprezentanţii Biroului de Informare-Recrutare de la Braşov.

Liceul Tehnologic Dr. Ioan Şenchea
Liceul Tehnologic Dr. Ioan Şenchea

Cadrele militare de la Cincu se vor deplasa începând cu ora 10.00 la Colegiul Dr. Ioan Şenchea, cei de la Centrul de Infanterie vor fi prezenţi de la aceeaşi oră la Colegiul Doamna Stanca.

La ambele instituţii de învăţământ vor ajunge reprezentanţii Biroului de Informare-Recrutare de la Braşov pentru a promova în rândul copiilor cariera militară, astfel că aceste vizite se adresează în special elevilor din anii terminali de liceu.

Monumente funerare
Demgy
BPM - excavatorist
Reno Depo
Victoria Federal IFN
Proaspat Alb
Colegiul Naţional Doamna Stanca
Colegiul Naţional Doamna Stanca

În curtea şcolilor vor fi montate standuri pentru prezentarea echipamentului militar şi a armamentului, potrivit mr. Nicuşan Gabriel, ofiţerul de relaţii publice din cadrul Centrului de Infanterie de la Făgăraş.

(Cristina Cornilă)


Apreciază
Distribuie

Un comenariu la “1”

  1. Buna ziua.
    Poligonul Cincu nu mai este de aproximativ 6 ani “Poligonul Cincu” . Denumirea institutiei este Centrul de Instruire pentru Lupta al Fortelor Terestre, ceea ce denota faptul ca acolo se desfasoara activitati mult mai complexe dacat cele specifice unui poligon. Este adevarat ca in cadrul institutiei exista si Poligonul Cincu dar, aceasta structura este doar o particica din ceea ce reprezinta CILFT.
    Va multumesc.

Comentariile sunt închise.