Art Festin, cel mai mare festival din Făgăraș, caută voluntari

Cel mai mare festival cultural care va avea loc la Făgăraș caută voluntari pentru prima ediție.

Veți avea ocazia să contribuiți la un eveniment cum nu s-a mai văzut în municipiu. Veți fi cei din spatele spectacolelor pregătite de organizatori, veți afla înaintea tuturor ce urmează să se întâmple.

Tineri sau mai puțini tineri, vă puteți înscrie dacă vreți să fiți în preajma numelor grele care vor ajunge la Art Festin. Important este să fiți pasionați de artă și de istorie.

Formularul de înscriere se completează în mai puțin de un minut și îl găsiți AICI.

Prima ediție a festivalului Art Festin se va desfășura între 21 și 24 iunie, în Cetate. Publicul va putea viziona filme clasice americane și spectacole de teatru. Vom putea asista la concerte și concura la evenimente sportive.

Între cei care vor veni la Făgăraș se numără multiplul campion Ivan Patzaichin, actorii Marcel Iureș și George Mihăiță, dar și celebra Irina Margareta Nistor, cunoscută pentru traducerea filmelor difuzate de Televiziunea Română în perioada comunistă.

Art Festin este organizat de Asociatia Culturală ART Raising, cu sprijinul exclusiv al Primăriei Făgărș și al Ambasadei Statelor Unite ale Americii în România, cu scopul de a transforma orașul, pentru câteva zile, într-un centru cultural al României.


Apreciază
Distribuie