Art Festin Făgăraș va avea o nouă ediție

foto: bunaziuafagaras.info

Art Festin va avea o a doua ediție, anul viitor. Primarul Gheorghe Sucaciu spune că prima a fost un succes.

Anunțul a fost făcut chiar de edil, ieri, în cadrul conferinței de presă din încheierea primei ediții a festivalului.

„Cred că această primă ediție a fost un real succes. Atât Primăria, cât și Consiliul Local au avut încredere că acest festival va pune Făgărașul pe harta culturală a țării. Am simțit vibrația făgărășenilor, au participat la toate evenimentele și spectacolele, a fost un festin cultural pentru ei. Anul viitor, acest festival va crește”, a declarat Gheorghe Sucaciu.

Florian Shaorma
JTTI
Monumente funerare
Demgy
Mogaldea Therapy
Spalatoria GPC

Alături de edil, pe scenă s-a aflat și Irina Margareta Nistor, președintele asociației Art Raising, organizatorul evenimentul: „A fost un festin cu teatru, film, muzică, inclusiv o expoziție foto foarte interesantă, tot ce îți poți dori. Cred că și unii, și alții am avut de descoperit foarte multe lucruri. Aveți o adevărată comoară aici și în felul acesta probabil că o să vină și mai multă lume să o vadă”.

La final, primarul le-a mulțumit voluntarilor pentru implicare. Liceenii au fost invitați pe scena Casei de Cultură în aplauzele celor prezenți în sală. Fiecare a primit câte o diplomă pentru efortul depus în desfășurarea evenimentului.


Apreciază
Distribuie