Au început înscrierile pentru clasa pregătitoare, anul școlar 2020-2021

Prima etapă de înscriere pentru clasa pregătitoare se desfășoară în perioada 4 – 23 martie. Inspectoratul Școlar Județean Brașov a pus la dispoziție o cerere tip de înscriere în clasa pregătitoare 2020 – etapa I.

Părinţii ai căror copii împlinesc 6 ani până la data de 31 august 2020, inclusiv, trebuie să-și înscrie copiii în învăţământul primar, în clasa pregătitoare, potrivit ordinului ministrului Educaţiei.

Și copiii care  împlinesc 6 ani în perioada 1 septembrie – 31 decembrie 2020, inclusiv, pot fi înscriși la școală dacă dezvoltarea lor psihosomatică este corespunzătoare.  Evaluarea nivelului de dezvoltare psihosomatică a copiilor se realizează, până pe 20 martie, în 9 Centre de evaluare psihosomatica din județul Brașov

Evaluările se desfășoară de luni până vineri, în intervalul orar 10.00 – 18.00, iar părintele/însoțitorul legal al copilului va participa la evaluare, anunță Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională.

Monumente funerare
Servicii profesionale de curatenie cu aburi
Tractari auto
Eve
Dedienne - responsabil calitate

Toţi copiii ai căror părinţi solicită înscrierea în clasa pregătitoare la şcoala de circumscripţie sunt înmatriculaţi la unitatea solicitată. Pe locurile libere se înscriu şi, ulterior, sunt înmatriculaţi cei care provin din alte circumscripţii şcolare, inclusiv din alte localităţi.

Cea de a doua etapă de înscriere la clasa pregătitoare se desfăşoară între 23 şi 30 aprilie.


Apreciază
Distribuie