Audienţă de noapte la Ministerul Transporturilor

Primarul comunei Cârţişoara a fost primit în audienţă la una dintre comisiile Ministerului Transporturilor, la ora 1.00, noaptea. Motivul a fost unul destul de simplu: re-semnarea unui contract semnat şi acum câţiva ani, dar nerespectat de Executivul României.

,,Pentru drumul care leagă Transfăgărăşeanul, Mănăstirea Cârţişoara, Cabana Albota şi Drumul Judeţean 105P, prin Arpaşul de Sus, am plecat marţi dimineaţa la ora 6.00 pentru a ajunge la Comisia de avizare, şi ne-am întors miercuri dimineaţa, exact la ora 6.00, deci după 24 de ore. La Bucureşti am fost primiţi la ora unu fără un sfert noaptea”, a declarat primarul din Cârţişoara, Dorin Magda.

Contractul semnat de Primăria Cârţişoara înseamnă un milion de euro, iar drumul cu pricina este Drumul Comunal 47, mai exact cel care face legătura între şoseaua Transfăgărăşean şi Drumul Judeţean 105P, adică drumul ce trece prin Arpaşu de Sus, staţiunea Albota şi Mănăstirea Cârţişoara.

Monumente funerare
Spalatoria GPC
Moveos
Florian Shaorma
Amanet King Onix

În anul 2008, acest drum primea finanţare guvernamentală la pachet cu alte investiţii din Cârţişoara, dar finanţarea a fost întreruptă după câţiva ani.

(Alexandru Socaciu)


Apreciază
Distribuie