AUDIO | Cîrje îl „amenință” cu judecata și pe Sucaciu, după Diana Gribincea

Cătălin Cîrje, Gheorghe Sucaciu

Scandal în plenul Consiliului Local, seara trecută, din cauza procesului intentat de managerul Casei municipale de Cultură.

Consilierul Cătălin Cîrje a declarat în timpul ședinței că, dacă acțiunea nu va fi retrasă vineri, luni o va da și el în judecată pe Diana Gribincea Popa.

În plus, el spune că nu este respectată ierarhia din instituție, dar și că directorul Casei de Cultură încalcă „actul decizional, legile democratice, libera exprimare”.

Primarul Gheorghe Sucaciu a intervenit și a spus că pare a fi o amenințare și nu va ceda nimeni la presiunile lui, în timp ce consilierul ALDE îl acuză că îi deformează declarațiile.

Fantanita Craiesei
Demgy
Amanet King Onix
Second hand & outlet
JTTI
Gheorghe Sucaciu

Cîrje îl acuză pe primar că îi deformează declarațiile, iar dacă apare în presă cuvântul „amenințare”, îl va da în judecată și pe el.

Cătălin Cîrje

Cătălin Cîrje este unul dintre cei 10 consilieri care anul trecut au semnat împotriva reluării procedurii de ocupare a funcției de manager a Casei municipale de Cultură. Cu alte cuvinte, Diana Gribincea Popa nu a mai putut susține concursul, deși avea acest drept. Ea consideră că a fost vorba de un abuz, iar acum cere daune morale de 100.000 de lei de la cei care au blocat desfășurarea concursului, bani pe care ar urma să îi doneze.

Liviu Ardelean


Apreciază
Distribuie