Aveți grijă la plata rovinietei, a apărut o aplicație falsă

A apărut o aplicație falsă pentru telefoanele mobile care promite o rovinietă valabilă, însă doar vă încasează banii.

Aplicația Aircash vă lasă fără bani, fără a primi vinieta digitală, atrage atenția Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Aircash nu este autorizată pentru încasarea tarifului de utilizare (rovinietă). „Astfel, rugăm utilizatorii să achite rovinieta doar pe portalul deținut de către CNAIR, disponibil la adresa erovinieta.ro sau la distribuitorii autorizați ale căror puncte de distribuție/portaluri web autorizate se regăsesc pe site-ul oficial al companiei la adresa cnadnr.ro/ro/puncte-de-distributie.

Cabinet ORL
Florian Shaorma
Second hand & outlet
Proaspat Alb
JTTI
Monumente funerare
Amanet King Onix

CNAIR nu își asumă nicio responsabilitate cu privire la accesarea de către utilizatori, în vederea achitării rovinietei, a unor portaluri web/aplicații mobile neautorizate.

În același timp, subliniem faptul că, la achiziționarea unei roviniete prin intermediul aplicației Aircash, utilizatorii achită costuri suplimentare față de prețul real al unei roviniete (ex: pentru o rovinietă cu valabilitate de 7 zile pentru un autoturism, pe portalurile web autorizate de către CNAIR un utilizator achită echivalentul a 3 euro, reprezentând tariful stabilit de legislația în vigoare, iar prin aplicatia Aircash suma achitată este de 5 euro, din care 2 euro reprezintă taxa VOI (Vignette Online Identification)”, transmite CNAIR.


Apreciază
Distribuie