Baloți de fân furați și vânduți cu 300 de lei, la Jibert

La data de 23 august 2022, polițiști din cadrul Secției de Poliție Rurală Hoghiz au fost sesizați de către un cu privire la faptul că două persoane au sustras mai mulți baloți de fân aflați pe un teren situat în localitatea Jibert, în noaptea de 21 spre 22 august.

Bărbatul prejudiciat cu aproximativ 1.000 lei, în vârstă de 59 ani, a sesizat Poliția Rurală Hoghiz a doua zi. În urma activităților investigativ-operative desfășurate de polițiști, persoanele bănuite de săvârșirea faptei au fost identificate. Este vorba despre doi tineri, ambii în vârstă de  21 ani, unul din municipiul Făgăraș, iar celălalt din localitatea Jibert.

Oamenii legii spun că aceștia ar fi sustras 138 baloți de fân, pe care i-ar fi transportat la domiciliul unui alt bărbat din localitatea Jibert și i-ar fi vândut acestuia în schimbul sumei de 300 lei. Bunurile sustrase au fost recuperate în totalitate și restituite persoanei vătămate.

JTTI
Liceul Senchea
Reno Depo
Sezar Forest - soferi profesionisti
PSD - alegeri locale 2024
Agromar

Tinerii au fost reținuți pentru 24 de ore și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov. Polițiștii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „furt”, dosar instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Rupea, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.


Apreciază
Distribuie