Bani pentru agricultură

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) Braşov informează că, până în 31 ianuarie 2017 inclusiv, beneficiarii pot depune cererile de plată a ajutorului pentru cantităţile de motorină achiziţionate şi utilizate în agricultură, aferente trimestrului IV al anului 2016 (1 octombrie – 31 decembrie 2016).

Ajutorul de stat se acordă sub formă de rambursare a diferenţei dintre acciza standard şi acciza redusă (stabilită la 21 euro/1000 litri) pentru motorina utilizată la efectuarea lucrărilor mecanizate în agricultură, a cărui valoare unitară este de 1,7975 lei/litru.

Potrivit directorului APIA Braşov, Dorel Stânea, cererile de plată pot fi depuse de administrator/reprezentantul legal sau împuternicitul acestuia, caz în care împuternicirea este emisă de către administratorul /reprezentantul legal şi este însoţită de copia actului de identitate al persoanei împuternicite. Documentele se depun la sediul Apia Brașov, str. Ecaterina Teodoroiu nr. 38 A.

Victoria Federal IFN
Proaspat Alb
Demgy
Amanet King Onix
Firma servicii renovare
JTTI
Florian Shaorma
Monumente funerare

Reprezentanţii APIA mai anunţă că, în perioada imediat următoare, instituţia va efectua plățile pentru diferența aferentă cantităţilor de motorină utilizată în agricultură pentru trimestrul III 2016.


Apreciază
Distribuie

Un comenariu la “1”

Comentariile sunt închise.