Bărbat atacat și rănit de urs

Un echipaj de poliție din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov a observat în dimineața de luni, 7 septembrie, pe DN 10, într-un șanț între localitățile Teliu și Prejmer, un bărbat care prezenta mai multe leziuni pe corp.

Cei doi polițiști rutieri i-au acordat primul ajutor persoanei în cauză și au solicitat atât întăriri, cât și un echipaj medical.

Deoarece victima prezenta leziuni grave, până la sosirea cadrelor medicale, polițiștii au continuat să-i acorde primul ajutor, folosindu-se de trusa medicală existentă în dotarea autospecialei și i-au bandajat rănile.

„Din primele informații obținute de la persoana vătămată, s-a stabilit faptul că, aceasta ar fi fost atacată de un animal sălbatic, respectiv un urs, în timp ce se afla pe un teren care îi aparține, aflat în proximitatea DN 10.

Second hand & outlet
Cabinet ORL
Demgy
Monumente funerare
JTTI
Spalatoria GPC

Persoana vătămată a fost identificată ca fiind un bărbat, în vârstă de 66 ani din localitatea Teliu, județul Brașov”, a declarat comisarul de poliție Alina-Maria Ivan, purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov.

Victima a fost preluată de un elicopter SMURD și a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

În continuare, polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate starea de fapt.


Apreciază
Distribuie