Bărbat din Codlea, arestat după ce și-a bătut concubina în timpul unui live online

foto: alba24.ro

Polițiștii din Codlea s-au sesizat din oficiu după ce au vizionat, în mediul online, un videoclip postat o platformă de socializare, în care au văzut cum un bărbat ar fi lovit de mai multe ori o femeie, adresându-i simultan cuvinte jignitoare.

Polițiștii au întreprins verificări care au dus la identificarea persoanelor implicate, respectiv doi concubini, un bărbat de 49 ani și o femeie de 44 de ani, ambii din municipiul Codlea.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că, la data de 15 martie, pe fondul unor discuții în contradictoriu și a consumului de băuturi alcoolice, între cei doi s-ar fi iscat un conflict, context în care femeia ar fi fost agresată de concubinul său, fiind lovită de mai multe ori de către acesta.

După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut ieri și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Brașov, pentru 24 de ore. Ulterior, acesta a primit mandat de arestare pentru 30 de zile.

A fost deschis un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de „violență în familie” și „tulburarea liniștii și a ordinii publice”, iar cercetările sunt continuate de polițiști, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.


Apreciază
Distribuie