Bărbat din Părău, prins după ce a furat mașina surorii lui și a condus-o fără permis

foto: Poliția Română

Un bărbat din Părău a fost prins de polițiști, în Șercaia, după ce a furat mașina surorii sale și a urcat la volan fără permis.

Investigațiile de până acum ale oamenilor legii arată că bărbatul în vârstă de 49 de ani a condus în mod repetat autoturismul pe drumurile publice.

„La data de 24.01.2023, în jurul orei 09,25, cadrul unui control efectuat în trafic de către polițiștii Secției de Poliție Rurală Voila, pe raza localității Șercaia, a fost oprit autoturismul condus de bărbatul în cauză și, pentru că acesta nu a putut prezenta un permis de conducere, au fost efectuate interogări în bazele de date aparținând Poliției Române. Rezultatele au arătat că persoana oprită în trafic nu este posesoare de permis de conducere.

Spalatoria GPC
Narin
Proaspat Alb
JTTI
Amanet King Onix
Leloland
Florian Shaorma
Monumente funerare

Față de cele stabilite, s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunilor de ”conducere a unui vehicul fără permis de conducere” și ”furt în scop de folosință”, dosarul constituit fiind instrumentat sub coordonarea unui procuror de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor”, potrivit IPJ Brașov.


Apreciază
Distribuie