Bărbat din Ucea, cercetat după ce și-a agresat soția

Polițiști din cadrul Secției de Poliție Rurală Voila efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „violența în familie”.

„În fapt, la data de 05 septembrie 2022, în jurul orei 12.35, polițiștii au fost sesizați prin apelul unic de urgență 112 de către o femeie din localitatea Ucea, județul Brașov, cu privire la faptul că ar fi fost victima unei violențe în familie. Din cercetările efectuate în cauză, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat, pe fondul unor discuții în contradictoriu, ar fi agresat-o fizic pe soția sa.

Agromar
JTTI
Monumente funerare
Florian Shaorma
Brutaria Dragus
curatare tapiterie
Victoria Federal IFN

În conformitate cu prevederile legale și având în vedere faptul că, în urma completării formularului de evaluare a riscului s-a constatat faptul că există pericol iminent, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile față de bărbat. În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor”, potrivit unui comunicat al IPJ Brașov.


Apreciază
Distribuie