Bărbat reținut pentru tentativă la omor și tâlhărie calificată. Victima este o femeie de 80 de ani

Polițiști și procurori brașoveni cercetează, în cadrul unui dosar penal, un bărbat de 36 de ani, din Jibert, care ar fi lovit o femeie din aceeași localitate și i-ar fi furat mai multe bunuri.

Polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Hoghiz au fost sesizați duminică, 19 iulie, în jurul orei 07:30, prin apelul 112, cu privire la faptul că, într-un imobil din Jibert, se află o femeie în stare de inconștiență, ce prezintă urme vizibile de violență.

La fața locului, polițiștii au identificat-o pe femeia în vârstă de 80 ani, care a fost preluată de un echipaj medical și transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

Sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov, s-a constituit echipa operativă formată din polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, Secției 6 Poliție Rurală Hoghiz și lucrători din cadrul Serviciului Criminalistic Brașov.

Cu ocazia cercetărilor efectuate, au stabilit faptul că în noaptea 18 – 19 iulie 2020, A. N. ar fi pătruns, fără drept, în interiorul imobilului persoanei vătămate, unde ar fi agresat-o fizic pe aceasta și ar fi sustras mai multe bunuri.

Tractari auto
Eve
Servicii profesionale de curatenie cu aburi
Monumente funerare
Dedienne - responsabil calitate

În urma unui complex de activități investigativ-operative, polițiștii au identificat cu celeritate autorul, acesta fiind un bărbat, în vârstă de 36 ani din localitatea Jibert, județul Brașov.

În urma probatoriului administrat în cauză, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov”, a declarat agentul de poliție Nadia Olaru, purtător de cuvânt al IPJ Brașov.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.


Apreciază
Distribuie