Bărbat urmărit de polițiști, în Ucea, după ce și-a abandonat ATV-ul și a fugit

Polițiștii din Ucea fac cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul neînmatriculat.

Oamenii legii i-au făcut semn conducătorului unui ATV ce circula pe raza localității Ucea de Sus să oprească, însă au fost ignorați. Polițiștii au pornit în urmărirea vehiculului, cu semnalele acustice și luminoase ale autospecialei în funcțiune, conducătorul ATV-ului continuându-și deplasarea, ulterior oprind și abandonând vehiculul. În încercarea de a scăpa, acesta a fugit în curtea unui imobil, iar ulterior în grădina acestuia, îndreptându-se spre extravilanul localității unde a fost interceptat de către polițiști.

„Cadrele de poliție au stabilit identitatea conducătorului auto, acesta fiind un tânăr, în vârstă de 22 ani, din județul Brașov, iar în urma verificărilor efectuate în baza de date a Poliției Române au constatat faptul că vehiculul nu este înmatriculat.

Moveos
Demgy
Amanet King Onix
Firma servicii renovare
Proaspat Alb
Agromar
curatare tapiterie
JTTI

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor”, potrivit IPJ Brașov.


Apreciază
Distribuie