Băut și fără permis de conducere, la volanul unui autovehicul neînmatriculat

foto: Poliția Română

Polițiștii din Voila cercetează faptele unui bărbat după ce l-au depistat în trafic, în dimineața de marți, 7 noiembrie, încălcând de trei ori codul rutier.

În jurul orei 01:00 dimineața, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Voila au oprit, pentru control, un autovehicul care se deplasa pe strada Principală, din localitatea Mărgineni, comuna Hârseni, informează IPJ Brașov.

După ce a fost identificat șoferul, un bărbat în vârstă de 42 de ani, din localitate, polițiștii i-au verificat documentele și au stabilit că acesta nu deține permis de conducere, iar autovehiculul pe care îl conducea nu este înmatriculat sau înregistrat în evidențele oficiale.

„Întrucât bărbatul prezenta indicii că s-ar afla sub influența alcoolului, polițiștii l-au testat din punct de vedere al consumului, iar rezultatul a indicat o valoare de 0,81mg/l alcool pur în aerul respirat. Dat fiind rezultatul stabilit, conducătorul auto a fost condus la o unitate medicală autorizată, unde i-au fost recoltate mostre biologice, în vederea stabilirii concentrației de alcool în sânge”, se arată în comunicatul IPJ Brașov.

Demgy
Liceul Senchea
PSD - alegeri locale 2024
curatare tapiterie
Victoria Federal IFN
Proaspat Alb

Bărbatul s-a ales cu dosar penal pentru săvârșirea a trei infracțiuni: „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe” și „punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”.

Cercetările sunt continuate de polițiștii Secției de Poliție Rurală Voila, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș.


Apreciază
Distribuie