Beclean și Șoarș: infectările în scădere, dar tot cele mai mari din județ

6,28 de cazuri la 1.000 de locuitori este incidența cumulată, anunțată marți, 2 februarie, de Direcția de Sănătate Brașov pentru comuna Beclean. Numărul de cazuri descrește ușor comparativ cu ultimele două zile, însă rămâne cel mai mare din județul nostru.

Depășirea incidenței cazurilor de infectare de 3/1000 locuitori a fost constatată în Beclean încă din 21 ianuarie, potrivit datelor publicate de DSP.

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a hotărât ca, din 24 ianuarie, unitatea administrativ teritoriala Beclean să intre în scenariul roșu, timp de 14 zile.

Situație asemănătoare și în Șoarș, unde incidența a trecut de 3/1000 locuitori în data de 27 ianuarie (3,15) și a continuat să crească până în 1 februarie (6,73). Marți, 2 februarie, a fost înregistrată prima scădere a numărului cumulat de infectări (6,28), conform datelor DSP Brașov.

Monumente funerare
TMF Copy Center
RMN Diagnostica

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a hotărât ca, din 30 ianuarie, și unitatea administrativ teritoriala Șoarș să intre în scenariul roșu, timp de 14 zile.


Apreciază
Distribuie