Bikeathon 2022: perioada de înscriere pentru proiecte, voluntari și bicicliști

Înscrierea proiectelor pentru Bikeathon 2022 a intrat în linie dreaptă. ONG-urile, grupurile de inițiativă şi şcolile din Țara Făgărașului mai au la dispoziție câteva zile pentru a-și prezenta ideile cu care pot obține finanțare.

17 mai este data limită de înscriere pentru proiectele care schimbă în bine comunitatea, spun reprezentanții Fundației Comunitare Țara Făgărașului (FCTF), organizatorul Bikeathon.

Proiectele pot fi înscrise aici iar regulamentul poate fi consultat aici.

Proiectele pot acoperi diferite domenii: educație și tineret, sănătate și terapii speciale, dezvoltare personală și integrare socială, sport, mediu și ecologie, cultură și artă etc.

Pentru finanțare pot aplica organizații non-profit, grupuri de inițiativă (o echipă, un grup informal de cetățeni/membri ai comunității care împărtășesc un interes, o pasiune sau o preocupare pentru un subiect legat de viața în comunitate), școli sau licee, iar beneficiarii proiectelor trebuie să fie din Țara Făgărașului.

Demgy - tehnician calitate/ metrolog, economist, manager calitate
Monumente funerare
Stihl
Amanet King Onix

Anul acesta, Bikeathon aduce și o noutate: am lansat o nouă platformă Bikeathon, pe care puteți înscrie proiecte și puteți urmări campania de strângere de fonduri pentru acestea”, spun reprezentanții FCTF.

Și voluntarii care vor să ajute la organizarea competiției sportive se pot înregistra în această perioadă. Ei sunt așteptați până la finalul lunii mai.

Pe 1 iunie vor fi anunțate proiectele câștigătoare iar din 6 iunie încep înscrierile pentru bicicliști și susținători. Bicicliștii se pot înregistra până în 23 septembrie, iar susținătorii până în 14 octombrie.

Pentru al nouălea an consecutiv, cursa faptelor bune va lua startul în Făgăraș în 24 și 25 septembrie.


Apreciază
Distribuie