Bikeathon se desfășoară online anul acesta! Fondurile strânse ajung la personalul medical și voluntarii SMURD

Fundația Comunitară Țara Făgărașului (FCTF) îi îndeamnă pe pasionații de mișcare și de bine să nu renunțe la participarea la cel mai mare eveniment sportiv și de strângere de fonduri din zonă – Bikeathon – ci să se adapteze condițiilor prezente.

„Starea mondială actuală nu ne permite să facem lucruri care păreau firești până nu demult. În același timp, o asemenea mobilizare cum a reușit Bikeathon de-a lungul anilor nu se poate pierde, astfel încât ne adaptăm situației. Propunem bicicliştilor care erau gata de pedalat pe 6.06.2020 o nouă formă de competiție, una care presupune unirea tuturor eforturilor și direcționarea lor spre același scop”, se arată în comunicatul Fundației.

Sub motto-ul #susținemdeacasă, Online Bikeathon se desfășoară anul acesta sub diverse forme de mișcare: de la pedalat indoor până la yoga, în casă, pe balcon sau în curte.

„Scopul Bikeathon a fost mereu strângerea de fonduri și direcționarea lor către cauze de suflet ale comunității. Facem același lucru și-acum, redirecționând toate eforturile către cel mai mare proiect al nostru, „Împreună pentru sănătate”, care înseamnă dotarea și echiparea corespunzătoare a medicilor de la Spitalul Municipal Dr. Aurel Tulbure, cât şi a voluntarilor SMURD şi a celor de la ambulanţă, a medicilor de familie din Făgăraş şi zone adiacente, dar şi a voluntarilor civili care îşi investesc timpul spre întrajutorarea bătrânilor şi bolnavilor din zonă, făcându-le cumpărături de hrană şi medicamente”, au declarat reprezentanții FCTF.

Copy Center TMF
Bikeathon 2020
Monumente funerare

Doritorii se pot înscrie online ca participanți AICI contra unei contribuţii minime de 30 de lei de persoană, sau ca susținători pentru un proiect unic, „Împreună pentru sănătate” contribuind cu o sumă stabilită de fiecare în parte, AICI.

Potrivit reprezentanților Fundației, până în data de 5 mai 2020, fondurile strânse în urma campaniei „Împreună pentru sănătate” sunt de aproape 452.000 lei.


Apreciază
Distribuie