Bilanţul Salco Serv pentru iarna care dă semne că se încheie

Făgărăşenii au avut parte de o iarnă blândă faţă de alţi ani. De condiţiile meteo din sezonul rece s-au bucurat şi reprezentanţii societăţii Salco Serv, care spre deosebire de anii precedenţi spun că au împrăştiat material anti-derapant cu moderaţie.

De când a dat prima ninsoare şi până acum serviciul de salubritate al oraşului a consumat 156 de tone de sare, 8,2 tone de clorură de calciu, 28,8 tone de nisip şi 22,4 tone de criblură.

Directorul Victor Marian spune că sarea pentru acest sezon a fost achiziţionată de la salina din Târgu Ocna, clorura de la combinatul din Borzeşti din Bacău, iar agregatele de la o firmă din Făgăraş. Suprafaţa pe care trebuie să o deszăpezească pe raza Făgăraşului serviciul Salco Serv este de 42 de kilometri. Nu intră aici şi tronsonul din DN1 care străbate oraşul, acesta aparţinând de Compania Naţională de Drumuri şi Autostrăzi Naţionale.

Amanet King Onix
PSD - alegeri locale 2024
Monumente funerare
Agromar
Mobila SH

Ultimele achiziţii de utilaje făcute în vederea sezonului rece care tocmai se încheie au fost o lamă de zăpadă nouă care a costat 6.000 euro şi o sărăriţă second-hand pentru tractor care a costat 450 euro. Cristina Cornilă

 


Apreciază
Distribuie