Bilete cu reducere la CFR

Pasagerii care optează pentru cumpărarea în avans a biletelor de tren pot obţine reduceri cuprinse între 10% şi 25% din preţul total, începînd din 25 iunie, au declarat reprezentanţii CFR Călători.

Astfel, la cumpărarea biletului înainte cu o perioadă cuprinsă între 21 şi 30 de zile, faţă de ziua efectuării călătoriei, reducerea este 25%, în timp ce pentru un interval de 11-20 de zile, discountul este de 18%. Totodată, la cumpărarea biletului de călătorie cu minimum şase zile şi maximum zece zile înainte de plecare, reducerea va fi de 10%.

Reducerea se acordă pentru biletul cu preţ întreg şi pentru biletul de copil şi se aplică la preţul biletului de călătorie şi la suplimentul de tren, în funcţie de perioada de anticipaţie a procurării biletului. Tariful de rezervare a locului şi tariful de supliment de pat/cuşetă se achită integral, explică CFR-iştii din Făgăraş.

Spalatoria GPC
La Turcu
Proaspat Alb
Monumente funerare
Amanet King Onix

Dacă biletul de tren va fi achiziţionat în sistem online, de pe internet, la reducerea de 10%-25% oferită la cumpărarea cu anticipaţie, se adaugă un discount de încă 5%. În plus, avantajul celor care folosesc această aplicaţie este că nu au nevoie decît de o conexiune la internet, fără să fie necesară printarea biletului, iar identificarea în tren are loc pe baza unui act de identitate, a ID-ului de bilet primit în varianta electronică pe e-mail şi a cardului.

(Alexandru Socaciu)


Apreciază
Distribuie