Bilete epuizate la primele curse cu plecare de pe Aeroportul Brașov

foto: Consiliul Județean Brașov

Biletele pentru primele curse către Turcia și Grecia cu plecare de pe Aeroportul Internațional Brașov s-au epuizat deja, deși mai este aproximativ o lună până la inaugurare, potrivit Euronews România.

Acesta va fi primul aeroport civil construit de la zero și deschis în România după mai bine de 50 de ani. Recent, Asociația Internațională a Transportatorilor Aerieni a emis  deja codul aeroportului, iar acum se fac ultimele pregătiri și angajări. Ziua porților deschise va avea loc pe 10 și 11 iunie, iar pe data de 15 iunie va avea loc și un zbor inaugural cu oficialități

De pe Aeroportul Brașov sunt deja programate curse charter, dar și de linie, operate de către două companii low-cost. Principalele destinații sunt Bruxelles, Londra, Munchen, Nuernberg și Barcelona, iar prețul biletelor începe de la 69 de Euro de persoană.

Deschiderea Aeroportului Brașov este așteptată cu mare interes și de mediul de afaceri din regiune, care a solicitat companiilor aeriene suplimentarea unor curse pentru anumite destinații.

„Din păcate Budapesta și Milano au fost scoase ca să bage noi frecvențe către Munchen și Nuernberg, pentru că cererea companiilor germane a fost atât de mare încât nu reușeau să acopere cu o singură frecvență”, a declarat Cristian Macedonschi, președinte Asociația Smart City Brașov, pentru Euronews România.


Apreciază
Distribuie