Bucătarii de la Şenchea în concurs – foto eveniment

Junior Şenchea Chef, concursul culinar între elevii de la Liceul Tehnologic Dr. Ioan Şenchea, şi-a desemnat câştigătorii.

Cele mai bune delicatese şi cele mai frumoase şerveţele au fost premiate ieri de un juriu meticulos. Aflat la ediţia a II-a, concursul de gătit de la liceul făgărăşean a adunat nu mai puţin de 40 de elevi de clasa a IX-a şi a X-a. Ei s-au pregătit cu tot ce au ştiut mai bine pentru a impresiona juriul şi colegii. DSCN3327

Ioana Borcoman, unul dintre profesorii organizatori precizează că din juriu au făcut parte Sorin Mănduc – primarul Municipiului Făgăraş, Christian Macedonschi – preşedintele Asociaţiei pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului din judeţul Braşov, Ionel Negrilă – director la Şcoala Ovid Densuşianu, Marcela Pandrea – director adjunct la Liceul Şenchea şi Adrian Boşcu – bucătar şef la Restaurantul Bulevard. Câştigătorii de anul acesta pentru Junior Şenchea Chef au fost „Spiriduşii” de clasa a IX-a şi „Gâscanii” din clasa a X-a. Printre produsele preparate de elevi s-au regăsit preparate tradiţionale din carne de porc, salate, spaghete, prăjituri sau delicatese pentru desert.

Firma servicii renovare
Demgy
Amanet King Onix
Victoria Federal IFN
Agromar

DSCN3314 DSCN3316 DSCN3318 DSCN3330

(Alexandru Socaciu)


Apreciază
Distribuie