Cabinet medical reabilitat la Victoria

Cabinetul medical şcolar din oraşul Victoria este complet reabillitat. Aproape 39.000 de lei au fost pompaţi în cabinetul de la Colegiul Tehnic „Alexandru Bărbat” care deserveşte toţi elevii oraşului, adică în jur de 1.500 de copii. Banii provin din ţara lui Francois Hollande şi au fost obţinuţi în urma unui parteneriat încheiat între oraşul Victoria şi oraşul Chevilly-Larue din Franţa.

 „Este vorba de cabinetul medical şcolar care stă la dispoziţia tuturor elevilor din oraş. A fost reabilitat în baza unui contract pe care l-a încheiat şi semnat Primăria din Chevilly-Larue, Asociaţia din Chevilly-Larue, Primăria din Victoria şi Asociaţia din Victoria. S-a ajuns în urma selecţiei de oferte ca firma Pollux din Victoria să realizeze lucrările, în perioada noiembrie-decembrie 2012. Iar acum la începutul lui martie aşteptăm o delegaţie din Franţa pentru recepţia finală,” spune Olimpia Beca, preşedinta Asociaţiei Victoria Chevilly-Larue.

Belvedere - revelion 2023
True Energy
Narin
JTTI
Amanet King Onix
Monumente funerare
Proaspat Alb

Recepţia cabinetului este programată pentru data de 13 martie, dată la care oficialităţile din Victoria aşteaptă oaspeţi francezi. Dacă tot au dat banii, francezii s-au implicat în reabilitarea cabinetului până la alegerea constructorului! Toate firmele interesate să-l reabiliteze au trimis ofertele în Franţa, iar selecţia a avut loc acolo. Cristina Cornilă


Apreciază
Distribuie