Camelia Bertea, primarul din Victoria, îl urmează pe Sucaciu la PSD

Camelia Bertea, primarul orașului Victoria, abandonează USR, partidul cu ajutorul căruia a ajuns în funcție, și îl urmează pe Gheorghe Sucaciu, primarul Făgărașului, la PSD. Bertea anunță un exod al USR către PSD, în timp ce Sucaciu a prezentat doi foști liberali care s-au făcut „frați” cu social-democrații.

Mutarea Cameliei Bertea a fost anunțată de Marius Dunca, șeful PSD Brașov, în cadrul unei conferințe de presă, vineri, la care a fost prezent și Gheorghe Sucaciu. Bertea a declarat că vor urma să plece și alți membri din USR spre PSD.

„Aș vrea să le mulțumesc colegilor mei din USR, cu care am făcut o echipă extraordinară. Le mulțumesc și celor care mă urmează, în cea mai mare parte mă vor urma, colegii din USR, iar celor care rămân, sper să ne regăsim în viitorul Consiliu Local. (…) La alegerile de acum, din iunie, voi candida din partea Partidul Social Democrat alături de o echipă puternică. Îmi doresc să termin toate proiectele pe care le-am început, îmi doresc să depun proiecte noi, la care avem nevoie de susținere, de sprijin, și aceste lucruri le-am găsit aici”, a declarat Camelia Bertea în cadrul conferinței.

Ce oameni s-au mai înscris în PSD

Demgy
Proaspat Alb
JTTI
Monumente funerare
Agromar
Amanet King Onix
Moveos

În cadrul aceleiași conferințe de presă, primarul Gheorghe Sucaciu a enumerat persoanele nou intrate în PSD Făgăraș, organizația pe care acesta o conduce din 2022.

„Cențiu Magdalena a venit de la PNL (…), Marius Cerghizan a venit de la PNL, Clonț Valentin a venit de la PRO România și Aldea Iuliana a venit de la PRO România”, a precizat Gheorghe Sucaciu.

Sucaciu este membru PSD din 2022, iar din 2023 conduce organizația locală a partidului.


Apreciază
Distribuie