Campioni conduși de pasiune | Bikeathon 2018

Sportul nu ar trebui să fie doar modalitatea prin care slăbim după sărbători sau înainte de a merge la plajă.

Acesta ar trebui să fie un stil de viață pe care să îl privim astfel încă de la vârste mici. Pentru că are numeroase beneficii asupra corpului, dar și psihicului nostru. În lipsa activității fizice, pot apărea obezitatea, bolile cardiovasculare, atrofierea mușchilor, diabetul sau osteoporoza, spun medicii.

Consecințele sedentarismului pot fi evitate, însă, prin mișcare. Un stil de viață sănătos promovează și Asociația Club Sportiv (ACS) Oltul Făgăraș.

Copiii înscriși în acest club au nevoie de fonduri pentru a putea participa la competițiile naționale de fotbal. Participarea la astfel de concursuri generează costuri: de transport, cazare și taxe, suportate cu greu de părinți.

Salco
George Greavu, reprezentantul clubului sportiv

Deși au strâns deja 14% din suma necesară, ținta este suma de 10 mii de lei. Putem pedala pentru a susține proiectul „Uniti ca echipă, conduși de pasiune suntem CAMPIONI”, sau putem dona online.

Materialul face parte din campania Bikeathon 2018, realizată de Star FM, Super FM și Bună Ziua Făgăraș, cu sprijinul Fundației Comunitare Țara Făgărașului.


Apreciază
Distribuie