Campionul săptămânii la infracțiuni rutiere: un tânăr din Viștea

Polițiștii din cadrul Poliției Făgăraș au reținut duminică, 12 ianuarie, un bărbat din Viștea pentru nu mai puțin de patru infracțiuni.

Anterior reținerii, în aceeași zi, acesta conducea un autovehicul pe str. Nicolae Bălcescu din Făgăraș când a intrat în coliziune cu un alt autovehicul, condus de o femeie, în vârstă de 28 ani, informează IPJ Brașov printr-un comunicat.

În urma impactului, a rezultat o victimă, conducătoarea auto, care a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

După producerea coliziunii, șoferul, în vârstă de 30 de ani, a părăsit locul accidentului, dar a fost identificat la scurt timp pe raza localității Bucium. Polițiștii l-au testat din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat iar rezultatul a fost 0.53 mg/l alcool pur.

Bikeathon 2020
Copy Center TMF
Monumente funerare
Salco

Șoferul fugar a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Oamenii legii au verificat însă și în baza de date a Poliției Române documentele personale și ale autovehiculului și au constatat că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

„În cauză, s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă”, „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului” și „părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia”, instrumentat sub coordonarea unității de parchet, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor”, se mai arată în comunicatul IPJ Brașov.


Apreciază
Distribuie