Canicula încetineşte trenurile

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA informează că pentru desfăşurarea traficului în siguranţă, pe anumite secții de cale ferată, viteza de circulaţie a trenurilor a fost limitată la 70 km/h pentru trenurile de călători și la 50 km/h pentru trenurile de marfă.

Din cauza caniculei, la nivelul şinelor, temperaturile pot depăşi pragul de 50-55 de grade Celsius.

Limitarea vitezei se aplică pentru trenurile care circulă pe raza regionalelor CF Brașov, București, Craiova și Constanța.

Florian Shaorma
Demgy
Amanet King Onix
curatare tapiterie
Firma servicii renovare
Monumente funerare
Spalatoria GPC

Conducerea CFR SA susţine într-un comunicat că reducerea vitezei de circulaţie în condiţii de vreme caniculară reprezintă una dintre principalele măsuri aplicate de toate administraţiile de cale ferată, în vederea derulării traficului în condiţii de siguranţă în zonele aflate sub avertizare de vreme caniculară. În aceste intervale orare, personalul feroviar efectuează revizii suplimentare pe întreaga reţea feroviară, prin verificarea directă a căii și măsurarea şi înregistrarea permanentă a evoluţiei temperaturilor în şină.

Compania CFR recomandă călătorilor ca înainte de efectuarea călătoriei să solicite informaţii despre graficul de circulaţie la staţiile şi agenţiile CFR sau la numărul de telefon 021/9521.


Apreciază
Distribuie