Cât costă să dormi o noapte în casa Prinţului Charles

Jurnaliştii din Anglia au venit în România să vadă pe unde îşi petrece Prinţul Charles vacanţele. Ei au scris că turiştii pot să doarmă în casele moştenitorului coroanei britanice pentru 270 de lire sterline pentru trei nopţi sau 122 de lire sterline pentru o noapte.

Cazarea este all-inclusive, mai scriu jurnaliştii britanici, care adaugă că prezenţa prinţului aici a făcut minuni pentru cele două localităţi aflate la o oră şi jumătate una de cealaltă, Viscri şi Valea Zălanului.

Casa Albastră din Viscri, aşa cum o numesc jurnaliştii de la Daily Mail, are trei dormitoare duble, două băi, o bucătărie, o grădină în care se cultivă legume, grinzi pictate cu modele delicate, iar pereţii exteriori sunt de un albastru distinctiv. Locul este un adevărat muzeu popular în miniatură, cu mobilier orginal.

Demgy
Amanet King Onix
Sumi Agro - Shigeki
Monumente funerare
Mobila SH

Proprietatea din Valea Zălanului este mai mare şi a fost pe vremuri a unui judecător. Are cinci dormitoare duble cu baie proprie. A fost cumpărată în 2010, la patru ani după ce a cumpărat-o pe prima.


Apreciază
Distribuie