Ce artiști urcă pe scenă la Festivalul Narciselor din Vad, pe 14 mai

Făgărășenii și turiștii sunt așteptați în Poiana Narciselor din satul Vad, comuna Șercaia, duminică, 14 mai 2023, pentru a admira florile din rezervația naturală, dar și pentru a participa la spectacolul pregătit de autoritățile locale.

Festivalul Narciselor aduce unii dintre cei mai iubiți artiști de muzică populară, începând cu ora 12.00, iar accesul este liber. Invitașii speciali ai evenimentului sunt Ionela Moruțan, Eugen Mihăilă și Adrian Străulea, Adina Roșca și Cătălin Doinaș, Robert Târnăveanu.

Pe parscursul zilei vor mai urca pe scenă: Mioara Marinca, Mariana Șandru, Viorica Cerbu, Nicoleta Florea, Flaviu Florea, Gheorghe Berian, Georgiana Pătrînjel, Giulia Chichernea, Carmina Tatomir, Maria Curticăpean, Alexandra Negrilă, Mioara Greavu, Iulia și Horațiu Haiduc, Mădălina Grama și Mihai Barbu, Formația de dansuri populare „Transilvania” Felmer și Formația de dansuri populare „Plaiurile Șincii – Șinca Veche.

JTTI
True Energy
Proaspat Alb
Spalatoria GPC
Amanet King Onix
Florian Shaorma
Leloland

Festivalul Narciselor este organizat anual de Primăria Șercaia, în preajma sărbătorii Sfinţilor Împăraţi Constantin şi Elena, în colaborare Cpnsiliul Județean Brașov.


Apreciază
Distribuie