Ce fac poliţiştii în interes de serviciu

Poliţiştii făgărăşeni s-au aflat ieri pe stradă, iar astăzi în şcoli. În ţară, Poliţia Română desfăşoară o campanie de prevenire a criminalităţii în intervalul 29 septembrie – 3 octombrie.

La aceasta s-au aliniat şi oamenii legii de la Compartimentul Ordine Publică din cadrul Poliţiei Făgăraş, condus de cms. şef Dana Comaniciu (foto).

cms sef Dana Comaniciu

La Făgăraş poliţiştii şi-au petrecut parţial o zi de muncă pe străzile municipiului şi o alta în sălile de clasă. Ieri aceştia au oprit trecătorii pe stradă, le-au înmânat pliante şi i-au învăţat cum să prevină tâlhăriile.

O acţiune similară s-a derulat la niveul municipiului şi anul trecut. Oamenii au fost cu băgare de seamă. Drept dovadă (sau coincidenţă), în tot anul acesta pe raza oraşului s-a înregistrat o singură tâlhărie – în luna mai.

curatare tapiterie
JTTI
Demgy
Proaspat Alb

DSCN8598

Astăzi oamenii în uniformă albastră s-au mutat în grădiniţe, şcoli şi licee şi au vorbit cu elevii în cadrul orelor de dirigenţie. De data aceasta acţiunea a avut ca temă siguranţa rutieră şi prevenirea implicării tinerilor în evenimente rutiere în calitate de şoferi, mopedişti, motociclişti sau pasageri, a explicat cms. şef Dana Comaniciu.

(Cristina Cornilă)


Apreciază
Distribuie