Ce se poartă

sagetarioVara este anotimpul vacanţelor, sezonul în care ne relaxăm, explorând locuri pline de poveste.
Dacă planurile pentru concediu au fost lăsate pentru ultima sută de metri, poate v-ar ajuta să aflaţi care sunt cele mai căutate destinaţii de vacanţă în această vară. În acest scop am apelat la Agenţia de turism Sagetario Trans.

Se ştie că în ultimii ani, românii tind să opteze pentru pachetele turistice care oferă sejururi în străinătate, ca o variantă viabilă şi completă pentru vacanţe de neuitat.
Ţări precum Croaţia, Grecia, Turcia, Egipt, Spania, Austria sau Italia, vă oferă posibilitatea să vă petreceţi o vacanţă în care să beneficiaţi de cele mai bune servicii şi să rămâneţi cu cele mai frumoase amintiri.
Grecia rămâne şi anul acesta destinaţia preferată a celor pasionaţi de mare şi de istorie. Ideale pentru familii, în Grecia – în insule -, sau pe riviera turcească, sunt resorturile cu parcuri acvatice, locuri de joacă supravegheate, apartamente luxoase, centre spa şi restaurante de toate felurile.
Bulgaria este o ţară foarte versatilă din punct de vedere turistic, iar apropierea de Romania o face să fie o alegere bună pentru majoritatea concediilor de peste an.
Pentru mai multă aventură şi pentru o vacanţă cu adevărat exotică, merită să faceţi un drum cu avionul până în Caraibe. Plaje cu nisip fin, mărginite de palmieri uriaşi şi scăldate de ape de culoarea smaraldului şi ocazii de distracţie se întâlnesc la tot pasul.
O săptămână în Republica Dominicană sau în Mexic costă între 700 şi 900 de euro, în funcţie de staţiune şi de hotel. În afară de vacanţa confortabilă, la plajă, puteţi planifica şi o plimbare cu o ambarcaţiune cu vele sau o aventură la scufundări, snorkeling sau o partidă de pescuit oceanic.
Anul 2013 este ideal pentru cei care îşi doresc să descopere destinaţii îndepărtate, pline de aventură şi experienţe unice. Pentru excursiile safari, excelente sunt destinaţii precum Cambodgia, Thailanda sau Laos, unde puteţi vedea animalele sălbatice în mediul lor natural.Ce se poarta
Croazierele pe râurile europene sau pe marile râuri din lume sunt, de asemenea, în vogă în 2013.
Încadrându-se în sfera aşa numitului “turism social”, vacanţele pentru Seniori reprezintă un concept graţie căruia cetăţenii europeni de peste 55 ani pot beneficia de reduceri substanţiale pentru a-şi petrece vacanţa în unele dintre cele mai cunoscute destinaţii turistice. Oferta agenţiei
Sagetario Trans include vacanţe în locaţii din Grecia, Spania, Cipru, Portugalia, Israel, Italia, Anglia, Franţa, Malta etc. la preţuri începând cu 200 de euro de persoană.
Să nu uităm însă că şi ţara noastră are un potenţial turistic uriaş, unele destinaţii fiind poate chiar mai spectaculoase decât cele din străinătate. Formele de relief diversificate, castelele medievale sau peisajele naturale care îţi taie răsuflarea, sunt obiective turistice fascinante pe care le puteţi vizita chiar şi vara aceasta, fără să faceţi eforturi financiare deosebite.
De amintit aici Delta Dunării, staţiunile montane, circuitele turistice la mănăstirile din nordul Moldovei, sau în nordul Olteniei – Apuseni – Valea Jiului!
În ceea ce priveşte litoralul românesc, este bine de ştiut că e prezent şi la noi sistemul all inclusive, care implică trei mese pe zi incluse în preţ, plus gustări şi băuturi.
Alegeţi inteligent şi bucuraţi-vă de o vacanţă de vis!

SAGETARIO TRANS
Transport şi turism
Făgăraş, str. 1 Dec. 1918,
bl. 8, parter
Tel. 0268 211167; 0745 283031
E-mail: sagetariotrans@yahoo.com

Moveos Fagaras_11.22
La Turcu
Proaspat Alb
Monumente funerare

 

cristina.lascu@bunaziuafagaras.info


Apreciază
Distribuie