Ceapa de Aur, numai în septembrie

Casa de Cultură nu va avea scaune mai devreme de luna iulie, aşa că Festivalul umoristic ,,Ceapa de Aur” se amână pentru luna septembrie.
Este primul an în care Festivalul se va ţine toamna, dar asta pentru un motiv bine întemeiat.

Numai în 26 iunie se vor deschide plicurile de la licitaţia pentru achiziţionarea scaunelor. Dacă va mai fi şi vreo contestaţie la licitaţie, se prelungeşte foarte mult. Organizatorii s-au văzut obligaţi să schimbe data evenimentului. Acesta se va ţine în septembrie şi, în funcţie de buget, va dura două zile sau o zi. Ilie Bardaşuc, unul dintre organizatori, spune că din bugetul oraşului s-au alocat 15.000 lei, iar o altă solicitare cu 10.000 lei a fost trimisă către Consiliul Judeţean Braşov.

Dacă suma va fi aprobată, Festivalul umoristic va începe joi, 18 septembrie, şi se va termina vineri, 19 septembrie. În prima zi este programată piesa de teatru ,,Titanic vals” pusă în scenă de actorii Teatrului Nottara din Bucureşti.

Copy Center TMF
Salco

A doua zi grupurile şi concurenţii individuali se vor întrece în glume pentru trofeul ,,Ceapa de aur”. Fără banii de la forul judeţean, Festivalul va dura doar vinerea.

Între timp în sala proaspăt renovată a Casei de Cultură vor fi montate 430 de fotolii nou-nouţe.


Apreciază
Distribuie