Cel mai căutat făgărășean!

Cel mai căutat făgărășean este cel care a făcut bine. Nu contează cum arată, câți ani sau câte kilograme are.

Dacă îți este vecin, rudă sau cunoștință, înscrie-l la gala unde va fi răsplătit de Fundația Comunitară Țara Făgărașului.

Perioada de înscriere a fost prelungită până luni, 6 noiembrie, după ce numărul înscrierilor a depășit așteptările organizatorilor.

Gala Comunității Țării Făgărașului s-a născut din dorința de a aduce împreună tot binele care se întâmplă în Țara Făgărașului și de a-i aduce recunoștință și apreciere.

Oamenii cu gânduri bune din zona noastră au acționat în beneficiul altora și al comunității. Acești oameni merită să fie răsplătiți pe măsura faptelor care au contibuit la comunitatea pe care o împărțim, indiferent cât de mic sau mare a fost gestul lor.

Copy Center TMF
Salco
Anunt Primaria Sercaia
Bilka

Acțiunile lor, adevărate modele de implicare, se uită sau sunt recunoscute în cercuri restrânse. Prin Gala Comunității, organizatorii vor să îi premieze pe cei care fac fapte bune în timp ce noi ne putem inspira din viziunea și modul lor de implicare. Mai mult, să arătăm că în Țara Făgărașului există o societate activă!

Evenimentul va aduce împreună reprezentanți din sectorul privat – companii făgărășene, susținătoare a programelor de responsabilitate socială, reprezentanți ai administrației publice, reprezentați ai organizațiilor non-guvernamentale, lideri de opinie, personalități recunoscute în diferite domenii de activitate și reprezentanți mass-media.

În 24 noiembrie, de la ora 18, ne vom întâlni cu toți acei care sunt interesați de binele care se întâmplă în zonă. Da, vom fi și noi acolo! Nu putem rata așa ceva…


Apreciază
Distribuie