Cetatea Făgăraş şi satul Drăguş, sâmbătă, la TVR 1 şi TVR HD

Emisiunea „Exclusiv în România” poposeşte în Cetatea Făgăraş şi în satul Drăguş, sâmbătă, 24 octombrie 2015, de la ora 18.

Cristian Tabără și membrii echipei sunt Peregrini în Ţara Făgăraşului, locul din care a fost cules celebrul cântec al Mariei Tănase, „Cine iubeşte şi lasă”.

„Exclusiv in Romania” este o emisiune de turism semnată şi prezentată de Cristian Tabără, difuzată de TVR 1 şi TVR HD în fiecare sâmbătă de la 18.00.

Monumente funerare
Florian Shaorma
BPM - excavatorist
Proaspat Alb
Reno Depo

În fiecare episod, Cristian Tabără călătoreşte, descoperă şi prezintă obiective turistice, istorie, cultură, credinţă, arhitectură, tradiţii, gastronomie, facilităţi turistice şi mai ales unicate europene şi mondiale din România, dintre care unele sunt încă necunoscute şi neexploatate turistic.

Emisiunea prilejuieşte întâlnirea telespectatorului cu destinaţii spectaculoase – unicate mondiale, europene şi regionale din România – cu povestea şi istoria locului, cu facilităţi locale (acces, cazare, distracţii, costuri), cu trasee de încercat, specific local, gastronomie, tradiţii şi cu alte atracţii locale.


Apreciază
Distribuie