Cine este militarul care s-a sinucis la Ghimbav

Militarul în vârstă de 48 de ani care s-a sinucis la Ghimbav, duminică, era căsătorit și avea un copil.

Alexandru M. era angajat al batalionului din anul 2008, în Ministerului Apărării Naționale din anul 1992 și urma să se pensioneze anul acesta.

Maistrul militar nu avea misiuni în teatrele de operații, iar la ultimul control psihologic din luna iulie 2018 a fost declarat apt, potrivit MyTex.

La nivelul unității militare s-a constituit o comisie de cercetare internă.

Salco

Potrivit unui comunicat de presă emis de MApN, „maistrul militar clasa a II-a Miclea Alexandru, din cadrul Batalionului 206 Artilerie Antiaeriană «General Mihail Lăcătușu» de la Ghimbav, Brigada 2 Vânători de Munte «Sarmizegetusa» din Brașov, a fost găsit decedat duminică, 30 septembrie, în jurul orei 10.00, la ieșirea din serviciul de zi pe punctul de acces în unitate. Incidentul a fost constatat de către ofițerul de serviciu pe unitate, care a aplicat de urgență procedurile cerute în această situație. Astfel, a fost anunțat serviciul de ambulanță la numărul unic 112, iar o echipă medicală s-a prezentat la locul incidentului și a constatat că militarul a decedat în urma unei plăgi prin împușcare în zona tâmplei. De asemenea, a fost informat, conform procedurilor legale, Parchetul militar Brașov, care a deschis o anchetă pentru stabilirea circumstanțelor producerii evenimentului”.

Militar împușcat în cap la o unitate din Ghimbav


Apreciază
Distribuie