Cine își dorește să fie primar al Făgărașului

sursa foto: pinclipart.com

Cinci persoane și-au anunțat, până luni, 22 aprilie, candidatura pentru funcția de primar al Făgărașului. Alegerile locale au loc pe 9 iunie 2024.

Alianța PSD cu PNL pare să nu funcționeze și la Făgăraș, unde cele două partide au propriul candidat pentru fotoliul de primar.

Actualul primar Gheorghe Sucaciu, ales ca independent în 2020, candidează la alegerile de anul acesta din partea PSD. Membru al Partidului Social Democrat din anul 2022 și președintele filialei locale din 2023, Sucaciu și-a anunțat candidatura sâmbătă, în cadrul unui eveniment organizat în fosta cramă a Cetății Făgăraș.

 

Cristian Urs a fost desemnat de PNL drept candidat pentru Primăria Făgăraș. Manager de vânzări la o multinațională, Urs și-a lansat candidatura pe 29 martie. El este membru PNL din 2010 și a fost consilier local între 2012 și 2016.

 

 

Cosmin Poparad, antreprenor și fost consilier local ALDE, a fost ales de USR să intre în competiția pentru funcția de primar, susținut de Alianța Dreapta Unită (ADU), formată din Uniunea Salvați România (USR), Partidul Mișcarea Populară (PMP) și Forța Dreptei (FD), înființată pentru a participa la alegerile din acest an. Poparad este vicepreședintele filialei locale USR, de la sfârșitul anului 2023.

Sezar Forest - soferi profesionisti
Victoria Federal IFN
Florian Shaorma
Mobila SH
Demgy
curatare tapiterie
Proaspat Alb
Firma servicii renovare

 

 

Ionuț Androne, membru vechi în Partida Romilor, candidează și anul acesta pentru funcția de primar al Făgărașului. Anunțul a fost făcut la începutul lunii aprilie, în cadrul unei conferințe de presă. Androne este licențiat în drept administrativ, drept penal și drept constituțional.

 

Și Cosmin Știrbu, actualul viceprimar al Făgărașului, își dorește fotoliul principal din primărie. Știrbu a fost desemnat candidat de partidul AUR, la sfârșitul lunii martie, după ce a demisionat din PSD.

sursa fotografiilor: Facebook


Apreciază
Distribuie