Circ şi ceartă în şedinţa Consiliului Local

Şedinţa de Consiliu Local, desfăşurată miercuri, 31.03.2016, nu a dus lipsă de spectacol, după cum era de aşteptat. Cei 17 consilieri prezenţi au avut de votat 27 de proiecte pe ordinea de zi, plus alte două incluse la capitolul diverse.

Spiritele s-au încins încă de la început, când celor trei consilieri PNL Michaela Judele, Iancu Boeriu şi Cătălin Cîrje li s-a cerut demisia din Consiliul Local pe motiv că s-au alăturat formaţiunii politice ALDE şi astfel nu mai reprezintă interesele făgărăşenilor care i-au votat.

Preşedintele ALDE Făgăraş, consilierul Ovidiu Popa, pe de altă parte, a declarat că nu are nicio adeziune din partea respectivilor consilieri.

Discuţiile au continuat până când aleşii locali au hotărât să înceapă şedinţa pe baza propunerii lui Farfuridi, personajul al lui Caragiale, şi anume „să modificăm, dar să nu schimbăm nimic” în privinţa componenţei Consiliului Local.

Florian Shaorma
Proaspat Alb
Agromar
JTTI
Reno Depo
Monumente funerare
Mobila SH

Cele mai multe hotărâri de pe ordinea de zi au fost totuşi votate în unanimitate.

Replici acide au mai fost însă schimbate când s-a supus la vot închirierea unui spaţiu pentru desfăşurarea activităţii Asociaţiei „Forţa Pensionarilor 2014” Făgăraş, când a fost ales preşedintele de şedinţă pentru lunile aprilie şi mai sau când s-a votat reorganizarea şi modificarea organigramei aparatului de specialitate al primarului.


Apreciază
Distribuie

Un comenariu la “1”

  1. Surprinzător! După emisiunile televizate in care consilierii locali au anunțat cu surle și trâmbițe, ca au trecut la ALDE, nu mai au “proprietatea cuvintelor” și neaga această “rocada” argumentând ca nu au semnat adeziuni la ALDE!!!!!
    Părerea mea ca nici nu mai este nevoie, atâta vreme cât anunțul a fost făcut de oameni cu o verticalitate de necontestat, cu proprietate a cuvintelor și acțiunilor întreprinse.
    Este astfel că aceștia nu mari reprezintă interesele alegătorilor!

Comentariile sunt închise.