Clienții revoltați își închid conturile la CEC Bank

foto: observator.tv

Revoltă printre clienții CEC Bank, după ce banca deținută de stat şi-a reziliat contractul pe care îl avea cu agenția Papaya Advertising. Agenția de publicitate le-a dat liber angajaţilor ca să poată participa la protestul împotriva Guvernului Dăncilă, în ziua moţiunii de cenzură.

Sute de persoane au reacţionat imediat după aflarea veștii, și-au închis conturile sau au anunțat că urmează să facă acest lucru. Un client chiar a postat pe Facebook o imagine cu cardul taiat, alături de mesajul „la revedere” (vezi foto mai jos).

Un alt client CEC Bank a anunțat că stă la coadă pentru a-și închide contul: „am un depozit de 15.000 euro la ei! Firma mea, tot… Mut tot”.

„Am reziliat contractul cu voi. Salut!”, scrie un altul. „PCR bank”, completează altcineva.

„Îmi vine să depun nişte bani la CEC doar ca să-i retrag şi eu în semn de dispreţ”, se arată într-un alt mesaj.

Demgy
Liceul Senchea
Reno Depo
Victoria Federal IFN

„Îmi inchid astăzi conturile de economii la dvs! Și când mă gândeam că era să fac și un credit… banca ar trebui să fie comercială, nu politică!”, scrie un alt client nemultumit.

„Eu chiar vă mulțumesc că m-ați ajutat să-mi conving părinții să-și transfere banii de la voi. A fost suficient să le spun că sunteți pesediști. Ca să nu mai vorbim de comisionul de rahat de la depozite la termen”, susține o altă persoană.


Apreciază
Distribuie