Cod galben de ninsori și viscol pentru județul Brașov

Un cod galben de ninsori și viscol intră în vigoare duminică noaptea, la ora 2:00. Avertizarea râmâne valabilă până luni, la ora 14:00, și vizează mai multe județe din țară, între care și Brașovul.

În zona Munților Apuseni, în nordul Carpaților Orientali și local în zona înaltă din vestul Carpaților Meridionali, va ninge și local se vor cumula cantități de peste 20…25 l/mp, iar stratul de zăpadă va fi consistent.

Vântul va prezenta intensificări susținute, îndeosebi în zonele de creastă, unde rafalele vor depăși 90…100 km/h viscolind ninsoarea, potrivit ANM.

Vreme rea până marți-miercuri

O informare meteorologică de ninsori, viscol și polei este valabilă în centrul țării până marți, 15 ianuarie, la ora 08:00.

Amanet King Onix
Proaspat Alb
Agromar
Demgy
Reno Depo
curatare tapiterie

Începând de duminică, de la ora 15:00, sunt așteptate precipitații, în general moderate cantitativ. În zonele de munte va ninge și se va depune un strat nou de zăpadă. Izolat se va produce polei.

Vântul se va intensifica treptat în toate zonele de munte, cu precădere la altitudini mari, unde rafalele vor depăși temporar 70…80 km/h, viscolind ninsoarea sau spulberând zăpada.

Marți și miercuri, 15 și 16 ianuarie, vântul va continua să sufle tare în toate zonele de munte, spulberând zăpada și viscolind ninsoarea, dar intensificări ale vântului vor fi local și temporar și în celelalte zone.


Apreciază
Distribuie