Codreanu nu mai are staţie la „BIG”

Autobuzele Transbus Codreanu nu mai au voie să oprească în faţa Magazinului Universal, lângă DN 1.

„Începând de săptămâna trecută, Poliţia locală ne-a interzis să mai oprim în centru. Acum, toate autobuzele Codreanu pleacă din autobaza de pe str. Şenchea”, ne-a declarat Conel Cătănoiu, director în cadrul firmei Transbus Codreanu.

„Există o hotărâre de Consiliu Local care stabileşte staţiile pentru urcarea şi coborârea călătorilor în Făgăraş. Primăria Făgăraş a emis către firma de transport două adrese în cursul anului 2015 prin care a comunicat aceste modificări.

Odată cu instituirea sensului unic prin faţa CEC-ului, am solicitat firmei Transbus Codreanu să nu mai oprească în zonă”, a spus, pe de altă parte, Ioan Binig, şeful Poliţiei Locale Făgăraş.

autobaza Codreanu_02Firma de transport a amenajat o staţie pentru călători în incinta bazei sale din str. Şenchea, lângă Biserica „Sf. Ev. Ioan” şi grădiniţa Mateiaş Brâncoveanu.

Spalatoria GPC
JTTI
Amanet King Onix
Monumente funerare
Proaspat Alb
Moveos Fagaras_11.22
La Turcu

Programul de plecări şi sosiri a rămas acelaşi, atât pentru cursele locale cât şi pentru ruta Făgăraş – Braşov.

„Sperăm ca, în cel mai scurt timp, să putem deschide o autogară autorizată la sediul nostru, cu peroane și sală de aşteptare. Am schimbat mașinile de transport, am schimbat șoferii. Sunt 70% mulțumit de serviciile noastre. Într-o lună vor fi noi modificări”, a mai adăugat direcotrul Cătănoiu.

Hotărârea Consiliului Local nr. 130/25.06.2015 prevede că staţiile de oprire pentru urcarea şi coborârea călătorilor în Făgăraş sunt în:

  • M. Viteazu: Catedrală, nr. 1 – 2 (în faţa Intim) şi nr. 13 – 22 (latura de Nord a Cetăţii)
  • M. Eliade nr. 14
  • 13 Decembrie nr. 106
  • Negoiu – Gară
  • Teiului – Radu Negru
  • Ciocanului: Poarta Principală şi Poarta 50
  • Ghe. Doja: nr. 9 şi Şcoala nr. 4
  • V. Ţepeş – Col. Dr. Ioan Şenchea
  • şos. Combinatului: Cimitir şi Aurel Vijoli


Apreciază
Distribuie

Un comenariu la “1”

  1. Nu vad legatura intre sensul unic de la cec si statia Codreanu de la big.Cu ce incurca?Era o statie bine plasata,cu spatiu mare de asteptarea atobuzului, nici un pericol de accidente, etc.Politia sa aiba grija sa nu mai parcheze nimeni in statie.In plus erau si variante daca nu venea Codreanu(axi.ionescu)

Comentariile sunt închise.