Codreanu și-a abandonat călătorii și în Ajunul Crăciunului!

Transbus Codreanu ține cu dinții de tradiții. Nu e vorba despre obiceiurile sărbătorilor de iarnă, ci despre tradiția de a-și bate joc de călătorii săi. Autoritățile competente nu văd, nu aud.

Singurul operator privat care efectuează curse regulate de transport persoane pe ruta Făgăraș – Brașov și retur a lăsat din nou oamenii să tremure de frig în stații. Se întâmplă pentru cel puțin a treia oară în acest an!

Zeci de persoane nu au mai putut pleca spre case în Ajunul Crăciunului, după ce autobuzul care trebuia să efectueze ultima cursă nu s-a prezentat în autogara din Făgăraș. Navetiștii au încercat să afle ce se întâmplă, dar au sunat degeaba la serviciul cu clienții pentru că nu le-a răspuns nimeni. Informații nu au putut primi nici de la casierie, aceasta fiind închisă. Aceeași situație și în stațiile de pe traseu, deși firma a anunțat că autobuzele vor circula după programul de sâmbătă (identic cu cel de duminică – n.r.), adică din două în două ore, ultima cursă fiind programată pentru ora 20:00 și în zilele de weekend.

Navetiștii se plâng că plătesc lunar abonamente, dar firma trimite mijloace de transport după bunul plac. Consiliul Județean, cel care a aprobat licenţele de transport și condus în prezent de Adrian Veștea (PNL), nu a luat nicio măsură, deși a fost înștiințat. BZF a mai semnalat situații similare, de două ori doar în acest an – în ianuarie și în noiembrie.

Spalatoria Aqua Carpet
Sumi Agro - Mospilan
Demgy
Proaspat Alb
Reno Depo
Amanet King Onix
Agromar
Monumente funerare

Pare că Transbus Codreanu perpetuează situațiile în care călătorii au de suferit, în loc să le remedieze. Singura schimbare care a avut loc rapid a fost majorarea prețurilor biletelor și abonamentelor vândute.

Un control ar putea efectua și Protecția Consumatorului Brașov în urma unei autosesizări sau unor sesizări scrise, însă nu s-a întâmplat nimic până acum.

 


Apreciază
Distribuie